Skip to Content

Nyheter

Platsbyggt – möbler med lite extra hjärta

(tisdag 2 september, 2014)

Ibland tillåter inte våra hem oss att inreda med standardmöbler. Ibland vill vi även ha det där lilla extra, eller en lite annorlunda lösning enligt konceptet compact living. Då kommer möjligheten till platsbyggd inredning och möbler på sin plats.

En blygsam ambition som fallit i skugga

(måndag 30 juni, 2014)

I ärlighetens namn så har vi inte haft allt för storslagna ambitioner med nyhetslistan, dock en blygsam önskan att försiktigt kommunicera med potentiella kunder och beställare för att ge er en inblick i företaget, de jobb vi utför, vår kvalitetspolicy och vision. Och blygsam har uppdateringsfrekvensen definitivt varit, så därför passar vi på med en  Fortsätt läsa »

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

(tisdag 15 april, 2014)

En ensam individ i världen, eller ett enskilt företag, kan inte ensam göra underverk. Men tillsammans kan många bäckar små som bekant bilda en stor å.

Vinter -13/-14 läggs till handlingarna – nu blickar vi framåt mot sol och värme

(måndag 31 mars, 2014)

Med facit i hand kan vi konstatera att vintern och den tillhörande snöbekämpningen uteblev – byggverksamheten har däremot rullat på i vanlig ordning.

Utbildning och kvalitetssäkring

(tisdag 3 december, 2013)

När vintern står utanför dörren och termometern visar minus så är inte tankar på att lägga om taket, och allra helst inte ett skriande behov av att lägga om det, som borde ockupera husägares tankar. Trots vintersäsongen så har tak däremot ockuperat våra tankar när personal och arbetsledare besökt Jönåker för att delta i Moniers  Fortsätt läsa »

RCV Entreprenad AB i underjorden

(tisdag 22 oktober, 2013)

Som hantverkare på ett mindre, men brett, företag varierar arbetsuppgifterna. Storbyggenas monotona massproduktion byts ut mot varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Ibland reser man husstomme med lösvirke, andra gånger ägnar man sig åt finsnickerier, för att sen byta till grövre snickerier som formbygge. Samtidigt ställer det högre krav på hantverkaren att vara mångsidig och inneha en  Fortsätt läsa »

Dags att rusta för vintern

(måndag 16 september, 2013)

Mitt i september månad så har höstrusket slagit till och vi påminns om den kommande vintern. Det är med andra ord en påminnelse till alla fastighetsägare och fastighetsförvaltare att se över sina avtal inför vintern så snön kan tas emot med ro.

Fönsterbyte med bomlift

(fredag 30 augusti, 2013)

Vid omfattande renoveringar är det vanligt att man väljer att inte åtgärda ett hus hela behov på en gång. Det kan till exempel finnas behov av att bibehålla viss boendeyta under renovering.

Sommar och sol innebär taksäsong

(torsdag 4 juli, 2013)

Med sol och värme kommer även takarbetesäsongen.

Flitigt arbete inför semestertider

(tisdag 25 juni, 2013)

Semesterlusten växer sig starkare desto närmare vi kommer. Europaturnéer, sol och bad väntar, men innan ska alla viktiga åtaganden bli klara.

Utbildning i fuktsäkert byggande

(fredag 17 maj, 2013)

I veckan genomförde arbetsledare utbildning i fuktsäkert byggande.

Service av avrinning

(torsdag 16 maj, 2013)

Tidens tand, trädens löv och snösäsongens isrensning gör sitt för att försämra avrinningen på fastigheter.