(tisdag 15 april, 2014)

En ensam individ i världen, eller ett enskilt företag, kan inte ensam göra underverk. Men tillsammans kan många bäckar små som bekant bilda en stor å.

 

missingpeoplelogga

Med den tanken som grund har vi valt att sponsra Missing people som skapat sig ett namn genom att organisera stora skaror frivilliga. Tack vare ideella krafter har organisationen kunnat lyckas där de polisiära insatserna inte räckt till.

 

Även om arbetet möjliggörs tack vare ideellt arbete, så betyder inte det att verksamheten är gratis. Desto större skaror som ska organiseras och sättas in i insatser, desto större kostnader kräver också verksamheten.

 

Vi har därför valt att donera en ekonomisk summa till verksamheten. Vill du göra som oss så tar Missing people emot bidrag på bankgiro 831-8644.

 

Besök Missing peoples hemsida här.

 

Missing people diplom