(måndag 31 mars, 2014)

Med facit i hand kan vi konstatera att vintern och den tillhörande snöbekämpningen uteblev – byggverksamheten har däremot rullat på i vanlig ordning.

Stadens snöbekämpningsfirmor fick en lugn säsong, och det gäller även för oss på RCV Entreprenad AB som specialiserar oss på stadens tak. Under årets säsong så har behovet främst mycket sporadiskt funnits på våra vägar eller gångbanor, men även denna säsong har varit ytterst sparsam för vinterns markentreprenörer.

Vår främsta sysselsättning, och levebröd, är dock byggverksamheten, och den har varit igång under säsongens alla mörka och kalla månader.

Med ett bokslut avklarat, med ett nytt år inlett med nya utmaningar, så tackar vi våra beställare, kunder och samarbetspartners för året som varit.

Behöver du en byggare för sommarens projekt så är du välkommen att kontakta oss för en offert, kontaktformulär.

 

Nedan finns lite exempelbilder på de projekt vi arbetat med under vintern.

Bildambassaddörr

Ett exempel på hur recycling kan se ut. I samband med en kontorsanpassning önskade hyresgäster en återanvändning av en av fastighetens 110-år gamla dörrar. Från början var tanken att ett glasparti skulle avskärma avdelningarna, istället byggdes en ny karm och en gammal dörr återanvändes med nytt glas infogat enligt kunds önskemål.

 

Bildbadrum Bildbadrum2

Badrumsrenovering

 

BildDrottningholmkök

Köksrenovering

 

Bildköksöder

Köksrenovering

 

Bildplatsbyggdgarderobsmöbel

Platsbyggd hallmöbel

 

BildÖsthammra2 BildÖsthamra1

Lägenhetsproduktion/renovering